Kereta breakdown?

Wednesday, August 10, 2011

salam kawan2..mesti ramai yang pernah alamikan masalah ni?? hehee same la kite..buat diri ku ini pon sudah banyak kali..dan berlaku sekali lagi pagi tadi. Ceritanye begini..OTW ke opis pagi td.kereta kami tbe2 maken slow lps turun bukit masuk simpang putrajaya tu. So ummi pon ke tepi..call abah..abah cakap nanti kawan abah (tuan Haji) amik..hehe kerete breakdown ni jd dh biase dah kan tapi jadi lain bila mase tu diri ku ini sedang sarat tahan sakit perot sbb nk buang air..huhuhu dengan angin luar masuk kerete sepoi sepoi bahasa membuatkan kaki ni jadi sejuk..sejuk tu yang buat kite sakit perot kan..setengah jam tgu Tuan haji sampai jugak =) Terima kasih Tuan haji anta sya ngan ummi g opis pagi ni..sampai je kat opis terus saye g check in! Kereta ummi dh kat workshop kot skang ni hee...

tidak mengapa la kereta rosak sekarang kan jangan die rosak time nk raya tu sudah..susah nk balik kampung nanti. Pasti ade hikmah disebalik setiap yang berlaku. ok la sampi sini saje entry kali ini. Actually dh type panjang lebar dah pagi tadi...seronok punye seronok..tbe2 server down..dengan x save nye ape yang dibebelkan. hilang la sudah huhuhu n kene type semule =)) dugaan..

p/s:Selamat menjalani ibadah puasa kawan2..semoga hari ini lebih baik dari semalam. Amin =))

14 comments:

Ayeem Jemain said...

lain kali kena bawak plastic bag utk kes2 sakit perut camtu haha

syasya said...

kih x sanggup cek nk ber lam plastik! haha

asamasin said...

masak la kalu rosak time raye..huhu

hakimfaridzul said...

nasib baik rosak sekarang... :)

syasya said...

asam: hahaha kan kan mintak dijaukan =(
hakim:iya..nasib baik =)boleh betolkn awal2.dekat raya nnt sume org pon nk servis kete kan.

Acid said...

kereta tu tak larat sangat kot..
maklumlah bulan puase..tu yg rosak...

ekekeke...

syasya said...

heheh ade2 je ...

Saiazuan said...

tak pernah naik kereta ;p

aiEz said...

kereta minta kena servis tu,heh..dier pun nak kena jaga jugak..hee..;)

*selamat berpuasa,Aminn jugak..hee..:)

Catatan Hidup Mohd Azwan Othman said...

yg dah tulis pnjang2 pastu xsempat save tu lbih mnyedikan dari denga cte kete breakdown.. huhuh..

Shahrul Tanaka Safeai said...

dah berak belum?

syasya said...

wan: x kan la..
aiez:hehe tu laselamat berpuasa =)
azwan: kan kan huhu
tanaka:oi oi soalan..

asamasin said...

semoge hari nih lbh baek dr smlm.. :D

syasya said...

insyaAllah =))