Terima Kasih

Wednesday, March 16, 2011


salam semua, Alhamdulillah selesai sudah test 2. esok saye dh nk terbang ke jeddah. Doakan moga semua nya berjalan lancar eh.. InsyaAllah =))

1st saye nk berterima kasih dengan ibu bapa saye.. huhu terutama sekali ummy, ummy banyak beri sya dorongan , banyak sangat bersabar dengan perangai sya yg keras kepale dan lg gedik ni..lg ummy jugak yg tolong kecikkan jubah sya yg besar2 tu , mane2 yang pendek ummy korbankan kain ummy sambung kat jubah sya . maseh ummy..lg abah pon sebab bg sya duit belanje sepanjang sya kat sane n banyak tol pesanan abah. insyaAllah sya patuh hehe x lupe gak nk terima kasih dengan auntie shima sekeluarga kerana sudi bawak sya g umrah. sangat happy dan terharu =))

2nd terima kasih untuk adik beradik, uwan n atok, sedara mara, pakcik dan makcik yang sentiase doakan sya. yang banyak bg nasihat dan tunjuk ajar =))

3rd terima kasih kawan2 baik saye yang banyak bg semangat nasihat melalui pengalaman sume.kepade anis sekeluarga.bonde anis bg saye anak tudung untuk pakai semase ihram =)) terima kasih juga kepade beliau yang bawak saye pergi beli barang keperluan .kepade sume kesayangan yg sentiase doakan saye hehe har..nk minta maaf kat clasmate sebab saye kawan2 sume kene join saye abiskan 4 paper dalam mase 4 hari.huhu really appriciate it =))

lastly pembace2 setia blog saye. hehe ade ke?? x pe la x bace pon. yg tbe2 singgah tu n drop comment..thanks alot eh...=))
sekian wasslam..

p/s: kalau boleh nk je mention sume name2 . tp mase x mengizinkan.huhu

8 comments:

bella said...

sedih :(..

safe journey kay yg

bella said...

sedih :((

safe journey yg

mÖcHëNkT said...

Ya Allah! Sungguh jeles saya!

Xpa2, semoga dimurahkan rezki nanti..

Eh, jaga diri leklok dan pasangkan niat bebetul.. Ingat syaitan di sana bukan tahap kedet jek, general agik tuh..

Rajin2lah buat ibadat sunat sementara di sana. Kirim salam kepada kota mekah dan madinah.

jeles2

syasya said...

bella sayang: tenQ lalink =))
mochenk: mohsen!!! baik....hehe nnt doa anda pula dapat ke sane. huhu thanks eh mohsen =)) akan disampaikan salam anda. insyaAllah

waalllaa! said...

semoga selamat pergi dan balik..

hana said...

semoga selamat semuanya....
^_^

|| E Y J A || said...

bestnye sha! sya jage diri baik2. semoga segalanya berjalan lancar. selamat pergi dan balik ye sya. ameen.

Rizali Masri said...

syasya..nice gmbr2 umrah kt pesbuk tu. klu blh mtk tlg share sket, cite pengalaman masa kt sane eh =)done follow u, dont forget to follow me back okay =) tengss..