Friday, March 4, 2011

Kesibukan


Assalammualaikum dan salam sejahtera kawan2 =))) entry kali ni saye nk cte bertape busy-nye saye minggu ni huhu start dari isnin. petang lepas class saye pergi plaza pudu nk amik camre saye yg dah rosak dulu.ade post kat entry sblm ni. cmre tu saye dah anta december tahun lps lg..huhu tp smpi la last week x siap2 lg.. atlast apek tu ckp x leh repair =((( sedih tahu...sedih sbb cmre tu abang apiz bg. tp bg rosak. pastu keadaan camre tu cm dah x same dh mcm mse anta dulu...x tau la ape apek tu dh buat.
har..tgok la cmre saye.yg ni luaran saje..dalaman x tau lg ape yg dh kene buang =((


selase...petang lepas clas pergi shop barang2 nk berniaga.huhu sem ni saye ade amik modul keusahawanan. so antare syarat nk dapat 'A' kene jd usahawan la hehe kami bukak booth kat kolej tun perak upm. jemput datang memeriahkan suasane =))

pastu rabu..petang lepas clas g beli barang2 untuk long vacation..hehe ye ke?? x tahu...tp kuar la beli barang..pastu buat ape yeh?? lupe.tp ade keje la..huhu

then kamis. smlm la..lepas clas. ummy amik. terus bawak g umah mak ngah..huhu penat tau..kat umah makngah terus tolong2 ape yang patot..ouh2 lupe. for ur info.. weekend ni kakak sedare saye nk kawin hehe ape yg buat sibuknye..dua org sekali kawen...kak yong n kak cik..skang kan mcm trend je kawin buat sekali. ade abang skali ngan adik.. akak sekali ngan adik.. ade tu majlis tunang orang lain.sekali ngan majlis kawin org lain.. penin~

jumaat..ri ni la. pagi g alamanda ngan ummy. beli coklat tok hantaran kak yong n kak cik pastu g umah nak ngah. tugas saye buat apetah name die. ' bunga penangah???' ala yg org buat keje je pakai. mcm crew tag la..pastu buat ape lg.. hehe basuh telur pastu rebus! banyak. pastu..buat pelamin pastu ape tah pastu balik

esok..mereke nikah pastu ahad sanding huhu tp ahad pagi tu saye ade class ganti kalkulus.. mayb lps class terus rush g wedding tu =((

har..nmpk x busy x busy~ni x masuk lg. asgmt,exercise,x gosib2 pon ngan bel mgu ni, plus~x bersukan.pastu last sunday ade photoshoot ngan akademik upm. tok prospektus huhu n cm xde mase tok diri sendiri~hehe ok la tu je nk share.have a nice weekend =))

p/s: saye ade beli dua helai baju baru tok ujang hehe nnt upload.ensem!

5 comments:

waalllaa! said...

busy bebenor syasya nie..rindu r kat syasya..lama tak jumpe..hehe

syasya said...

huhu tu la.. sangat bz....sedih! rindu kat akak gak..huhu tau x.. rose hip oil akak belikan tu kan. dh pecah..sib baik parot kat muke sya dh ok. huhuhu tp sayang la dh pecah. x dapat gune kat lain =(

waalllaa! said...

yeke..alah..sedih plak dah pecah..akak pun dah pakai tau rose hip oil tu skang..suka sangat..akak pakai kat satu muka..parut jerawat pun dah slow2 ilang..n akak pakai tu after pakai toner..sapu biar dia serap pastu baru pakai krim n segala bagai..n pastu baru pakai bedak..bila pakai bedak tu..nampak bedak jadi rata tau..tak bercapuk pun...pastu bedak jadi tahan lama la kat muka ni..hehe..nnt kalau nak gtau la..akak leh tlg belikan,.hehe..

syasya said...

hehe kalau soh akak beli lg leh dpt member price lg ke?? skang kat sya tgl sikit je yg lebih2 tertgl kat dalam kace yg x pecah sgt tu..huhu mcm nk beli lg. tp nnt pape sya msg akak oke

waalllaa! said...

boleh je dpt member price lagi..tapi dah kuar jenis yg baru..which is much better dari yg lama..yg baru ni mahal sikit harga dia ..rm39 tak silap..nnt lau nak gtau la..msg kt hp ek..