Cycling bes!!

Thursday, January 27, 2011

hehe sape suke cycling???? kih mesti ramai je suke kan. har..ni nk cte..sem ni setiap ari selase saye dan bel akan berbasikal mengelilingi upm. hehe kami xde basikal sendiri. selalu sewa basikal kat black qube 2. murah je tahu.RM1.00 sehari. berbaloi baloi...=)) last tuesday kan kire paling jauh la kiterang cycling. sebab yang follow pon ramai. so x bes kalao g dekat2 je kan. kami round kat maeps..pastu g kolej 17..pastu dari kolej 17 ade shortcut g bukit expo. penat tp seronok sgt! happy =)) awalnye pakcik 2 cakap x cukop basikal die ade 2 je basikal yang available. setelah dipujuk dan dirayu oleh saye dan bella. akhirnye basikal yang dua menjadi 5 yang available. hehe sbnrnye ade byk je basikal die. tp die takot nk bg kot..takot kami x pulang. huhuhu x kan la x pulang kan. xde muke mencuri pon sume.hehe Alhamdulillah dapat gak kami cycling dat day. walaupon ade satu mase tu penat gile, tp lepas dah benti minum..lupe dah penat 2. hihi
mase ni tgh gosib2 ngan abg bob pasal pakcik beskal 2

hehe finally..!!from left ena, bella, am n me..photographer zaki hehe sanggop die bwk cmre smbil cycling =))
mase ni basikal saye dh tukar ngan am..die gedik ckp x reti gune beskal 2

pose kat black cube banner. nk balik kolej dh lepas ni hihi
huhu tujuan utama cycling mgu ni sbb berat saye dh naik 3kg! dah cycling jauh2 ni turun la sikit kot. hehe ok itu saje entry kali ni. nnt smbung lg okeh. selamat menbace!

p/s:esok saye nk g picnic same gadis2 dari upm. =))

0 comments: