Ujang ku Gay?

Wednesday, December 29, 2010

huhu sungguh tragis kan bile tgok title entry ni..iya la ok ok. sebelum ni saye selalu dengar ummy n abh la cte2. cakap nmpak kucing jiran sebelah rumah saye liwat ujang???susah nk percaye. tetapi hari ini saye telah menyaksikan dengan mate mulut tangan dan kaki saya sendiri ujang diliwat oleh anuar(kucing jiran)cis. hurm bgun je tido sebelum mandikan diri sendiri saye bg ujang makan. lepas beliau kenyang saye mandikan beliau dan keringkan bulu beliau dengan towel pink kesayangan saye. setelah itu...ujang cm nk kering kan bulu die ,die nk kuar.pastu saye bg la beliau keluar dengan harapan beliau keringkan badan dan amsuk kerumah semula.
Sedang saya buat bfast.terdengar kucing bergaduh kat sepan umah. nmpk la ujang gaduh ngan kucin oren. tah sape2. lps 2 saye mandi.Selepas mandi saye turun nk main ngan ujang. panggel la name die'Ujang...ujang' sambil ketuk2 kunci umah.slalu mesti die dtg.tp td x pon..saye tinjau2 la dari umah ke umah sebelah. adoi...mereka sedang melakukan pekara itu..pekara ape?? pakara tut*** segan nk sebut. huhu kiranya..ujang sedang diliwat oleh anuar tu. huhu sedihnye tengok. ujang cm rela hati je.saye jerit2.konon2 nk baling bende. dorg wat dunno je okeh! huhu geram saye keluar la. g masuk umah jiran dengan selambanye. g dekat mereka. x lari2. saye tolak anuar 2 ketipi. ketuk pale ujang sikit.kalau diikotkan hati nk je sepak2 anuar 2. penat je mandikan! terfikir seketika.ujang ni betol ke jantan? salah bg name ke?x cukup dengan itu kan. malam td nk anta uwan(nenek kesayangan) balik kampung. niat dihati nk bwk la ujang skali. supaye x bosan lam kete nnt. dok la memanggil name die. die leh wat dunno lagi! g intai2 kat sebelah. tgh wat pojek lg...huhu x suke ujang cm ni! YaAllah kembalikan ujang saye ke pangkal jalan.

p/s:jiran saye tu ade 2 kucing betina.kenapa ujang yang dipilih si jantan tu????

Semester Break ^_^

Wednesday, May 12, 2010

wah wah lamenye x GOSIB kat sini..huhuhu sekarang semester break. saye sudah jadi penduduk tetap bangi.suka x suka..kene suka gak hehe..elok gak umi pindah sini...x de la saye meronggeng je time cuti ni.lamenye cuti. tp 26 jun ni balik UPM. Harus la jadi fasi hehehe buli junior..ye ke syasya?? Cuti buat ape je?? urm 1st week saye jd usher sulten. bes bes..seronok...sultan selangor sangat comel..tapi saye x cukop comel untuk ngorat die..acehceh..suke berangan syasya ni. Usher lain sume cantik2 + comel2..seronok kawan ngan dorg ^_^. bella ku sudah balik kedah. happy holiday sayangku. jaga kesihatan tahu. jaga badan juga hehehe ya ya cuti ni makan je kat rumah ni. bagus2 =)) life saye...bgun je pg..kemas rumah la (vacum sume2 + mop sume2).penat gak eh. biase mop + vacum bilik sendiri je.hehe cuti jadi rajin pulak. bagus2 syasya.makin sayang umi kat kamu =))). cuti ni ade gak hangout ngan kawan2...aniz..eyja..apiz..sol..anan..bella..kecik( kawan baru saye)..xul..dan ramai lg la hehe aniz amik saye jd model (new hobby) die. die buat on9 business.jual baju.seronok dpt pki baju cantik2 + comel2. thanks aniz =))). McD bangi dah jd port lepak saye dengan kawan. besnye makan2 smbil tgok bola + gosib2! hehe nnt lepak lg okeh...hurm sekarang saye teringin makan sub woofer (double wooper kat burger king)ri 2 tgok apiz makan cm bes je..mahu!!! tp x boleh kuar umah lg... by da way.. saye kurang sehat lately..x leh meronggeng. =(( please get well soon syasya. x bosan ka duduk rumah je...