Terima Kasih

Wednesday, March 16, 2011


salam semua, Alhamdulillah selesai sudah test 2. esok saye dh nk terbang ke jeddah. Doakan moga semua nya berjalan lancar eh.. InsyaAllah =))

1st saye nk berterima kasih dengan ibu bapa saye.. huhu terutama sekali ummy, ummy banyak beri sya dorongan , banyak sangat bersabar dengan perangai sya yg keras kepale dan lg gedik ni..lg ummy jugak yg tolong kecikkan jubah sya yg besar2 tu , mane2 yang pendek ummy korbankan kain ummy sambung kat jubah sya . maseh ummy..lg abah pon sebab bg sya duit belanje sepanjang sya kat sane n banyak tol pesanan abah. insyaAllah sya patuh hehe x lupe gak nk terima kasih dengan auntie shima sekeluarga kerana sudi bawak sya g umrah. sangat happy dan terharu =))

2nd terima kasih untuk adik beradik, uwan n atok, sedara mara, pakcik dan makcik yang sentiase doakan sya. yang banyak bg nasihat dan tunjuk ajar =))

3rd terima kasih kawan2 baik saye yang banyak bg semangat nasihat melalui pengalaman sume.kepade anis sekeluarga.bonde anis bg saye anak tudung untuk pakai semase ihram =)) terima kasih juga kepade beliau yang bawak saye pergi beli barang keperluan .kepade sume kesayangan yg sentiase doakan saye hehe har..nk minta maaf kat clasmate sebab saye kawan2 sume kene join saye abiskan 4 paper dalam mase 4 hari.huhu really appriciate it =))

lastly pembace2 setia blog saye. hehe ade ke?? x pe la x bace pon. yg tbe2 singgah tu n drop comment..thanks alot eh...=))
sekian wasslam..

p/s: kalau boleh nk je mention sume name2 . tp mase x mengizinkan.huhu

Kesibukan

Friday, March 4, 2011


Assalammualaikum dan salam sejahtera kawan2 =))) entry kali ni saye nk cte bertape busy-nye saye minggu ni huhu start dari isnin. petang lepas class saye pergi plaza pudu nk amik camre saye yg dah rosak dulu.ade post kat entry sblm ni. cmre tu saye dah anta december tahun lps lg..huhu tp smpi la last week x siap2 lg.. atlast apek tu ckp x leh repair =((( sedih tahu...sedih sbb cmre tu abang apiz bg. tp bg rosak. pastu keadaan camre tu cm dah x same dh mcm mse anta dulu...x tau la ape apek tu dh buat.
har..tgok la cmre saye.yg ni luaran saje..dalaman x tau lg ape yg dh kene buang =((


selase...petang lepas clas pergi shop barang2 nk berniaga.huhu sem ni saye ade amik modul keusahawanan. so antare syarat nk dapat 'A' kene jd usahawan la hehe kami bukak booth kat kolej tun perak upm. jemput datang memeriahkan suasane =))

pastu rabu..petang lepas clas g beli barang2 untuk long vacation..hehe ye ke?? x tahu...tp kuar la beli barang..pastu buat ape yeh?? lupe.tp ade keje la..huhu

then kamis. smlm la..lepas clas. ummy amik. terus bawak g umah mak ngah..huhu penat tau..kat umah makngah terus tolong2 ape yang patot..ouh2 lupe. for ur info.. weekend ni kakak sedare saye nk kawin hehe ape yg buat sibuknye..dua org sekali kawen...kak yong n kak cik..skang kan mcm trend je kawin buat sekali. ade abang skali ngan adik.. akak sekali ngan adik.. ade tu majlis tunang orang lain.sekali ngan majlis kawin org lain.. penin~

jumaat..ri ni la. pagi g alamanda ngan ummy. beli coklat tok hantaran kak yong n kak cik pastu g umah nak ngah. tugas saye buat apetah name die. ' bunga penangah???' ala yg org buat keje je pakai. mcm crew tag la..pastu buat ape lg.. hehe basuh telur pastu rebus! banyak. pastu..buat pelamin pastu ape tah pastu balik

esok..mereke nikah pastu ahad sanding huhu tp ahad pagi tu saye ade class ganti kalkulus.. mayb lps class terus rush g wedding tu =((

har..nmpk x busy x busy~ni x masuk lg. asgmt,exercise,x gosib2 pon ngan bel mgu ni, plus~x bersukan.pastu last sunday ade photoshoot ngan akademik upm. tok prospektus huhu n cm xde mase tok diri sendiri~hehe ok la tu je nk share.have a nice weekend =))

p/s: saye ade beli dua helai baju baru tok ujang hehe nnt upload.ensem!